Anna Jensen

Livet i Tyskland

KÖLN BABY

Publicerad 2012-05-25 21:57:00 i Allmänt,

Har en riktigt härlig kväll tillsammans med mina favorittyskar, Kathi och Sarah. Uppladdningen har börjat, alkohol och packning varvas om varannat, det må vara 3 dagar men med våran packning just nu ser det snarare ut som vi skall vara borta i två veckor, herreguuud :) Imorgon åker 15 härliga tjejer till Köln och Final 4 för att hejja på våra killar, kommer bli grymt kul :) hoppas ni mår bra där hemma och håll tummarna imorgon kl 15:15 !!!

 

Varmt !!!

Publicerad 2012-05-22 09:08:00 i Berlin,

 

Klockan är bara 9 och det är redan 25 grader ute, hur gött är inte det!? Tisdag innebär marknad, vilket också innebär färska frallor och färsk frukt, vardagslyx! på dagens schema står förutom en massa städ och tvättande, en rejäl dos av plugg. Nästa lördag är det dags för min sluttenta så pluggar i princip 24/7 nu... Senare ikväll åker jag och jonte på en roadtripp genom Tyskland för att hälsa på lite vänner, härligt härligt !

 Jordgubbsfrukost

 

Mallorca

Publicerad 2012-05-21 21:54:00 i Allmänt,

Har blivit ett ruskigt dåligt uppdaterande från min sida här på bloggen det senaste, sorry för det mina vänner. Så till er som undrat om jag lever, ja jag lever i högsta grad. Händer hur mycket som helst härnere nu och därav anledningen till mitt dåliga bloggande :)

 

Igår kom jag hem efter en tripp till Mallorca tillsammans med mina lagkamrater. 5 dagar av solande och festande gjorde sitt, har varit helt död idag, men kul var det. Mindre kul var ju dock att min öra spängdes på riktigt igår när vi skulle landa, vilket jäkla smärta. Så just nu är jag helt döv på ena örat och det ömmar som faan. Ekar i hela hjärnan, extremt jobbigt om ni undrar!

 

Årets första semester

Feiern !!!

Publicerad 2012-05-08 11:02:00 i Berlin,


Här kommer lite bilder från helgen som var :)







Nu mina kära vänner skall jag strax åka ut till flygplatsen och hämta veckans första besök.
Och som jag har längtat, 10 månader sedan senast men nu ses vi äntligen igen.
Willkommen nach Berlin underbara Alexandra !!!

Pusskram

Seriesegrare

Publicerad 2012-05-07 20:23:00 i Berlin,


Efter en lång lång säsong så spelade vi sista matchen i lördags. Redan klara seriesegrare och även vinst i den  sista matchen så gick vi alltså obesegrade genom hela serien. Fantastiskt roligt och givetvis firades detta på bästa tänkbara sätt, underbart ! För drygt 10 månader sedan träffade jag för första gången detta härliga gäng, vi var då högt uppe i de tjeckiska bergen på träningsläger. Fy fan säger jag bara, det absolut värsta träningsläger jag någonsin varit på men så var det också den tyska stilen. Då kunde jag inte ett enda ord tyska, 10 månader senare så har jag utvecklat min tyska oerhört och mycket tack vare alla dessa tjejer. Det har varit ett par händelserika månader sedan min flytt ner hit, allt på gott och ont. Därför var det extra speciellt i lördags när vi sex stycken tjejer tackades av, då vi valt att inte forsätta spela nästa säsong. Det blev en perfekt avslutning och en fartfylld partykväll. Bättre kunde det knappast bli :)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är en extremt dålig uppdatering härinne just nu och den stora anledningen är STUDIER. Pluggar fantastiskt mycket just nu så tyvärr hinns det inte med roligare saker en just studier.

FINAL 4 !!!

Publicerad 2012-05-02 10:10:00 i Berlin,


Söndagen här i Berlin blev något utöver det vanliga, killarna lyckades hämta in 11 mål i sin avgörande kvartsfinal i Champions Leauge och är nu klara för FINAL 4. Hur grymt som helst !! Det var en helt galen stämning hela matchen igenom och när Füchse gjorde sitt elfte mål så exploderade hela hallen, magiskt! 11 mål, helt galet! Blev givetvis en hel del firande senare under kvällen också och vi tjejer var minst lika glada som killarna då vi också nu får åka med ner till Köln och vara med under finalhelgen, jippi !!!

Lyckades i all glädjeyra ta några bilder, dock i sämsta kvalité

 

 

Om

Min profilbild

Välkommen! Jag heter Anna och är en 24-årig tjej som numera kallar sig utlandssvensk. Från storstaden Berlin hamnade jag i den lilla staden Melsungen, någonstans mitt i Tyskland där jag lever tillsammans med min handbollsspelande kille. Följ med mig och mina dagar, allt från saknaden av svenskt godis till shopping, studier och en massa bakning !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela