Anna Jensen

Livet i Tyskland

Underbara Stockholm!

Publicerad 2013-07-29 20:58:10 i Allmänt,

Vilken helg! Haft en helt fantastiskt helg tillsammans med mina älskade vänner Linn och Lollo uppe i Stockholm. Att sedan Åsa, Lina och Frida dök upp gjorde helgen fulländad. Tusen tack för många skratt och härliga stunder ❤

Delar med mig av en bildbomb från helgens aktiviteter!

Mitt smultronställe

Publicerad 2013-07-21 16:29:12 i Allmänt,

Ser att det fortfarande är några flitiga besökare här på bloggen! Kul att ni fortfarande kikar in här trots att jag är så dålig på att uppdatera :) Just nu befinner jag mig på en av mina favoritställe, i sommarstugan i Varberg. Precis som i resten av Sverige så är det kanonväder här, underbart!

Numera lever jag för helgerna och kvällarna. Ni som hängt med vet att jag jobbar hela sommaren, sju veckor avklarade, fyra kvar. Tar därför vara på varje ledig stund för att umgås med vänner och familj. Fyra veckor att jobba, fyra helger att njuta av, 28 kvällar att ta vara på tills jag återvänder till livet i Tyskland.

Börjar bli ett långt inlägg det här :) så därför önskar jag er nu en fortsatt trevlig sommar. När jag inte uppdaterar bloggen finns jag på Instagram under namnet bakomanen.

Gårdagens Varberg ...

Om

Min profilbild

Välkommen! Jag heter Anna och är en 24-årig tjej som numera kallar sig utlandssvensk. Från storstaden Berlin hamnade jag i den lilla staden Melsungen, någonstans mitt i Tyskland där jag lever tillsammans med min handbollsspelande kille. Följ med mig och mina dagar, allt från saknaden av svenskt godis till shopping, studier och en massa bakning !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela