Anna Jensen

Livet i Tyskland

Fullt ös !!

Publicerad 2012-07-17 22:08:00 i

 

Efter en vecka av slit och släng är jag återigen på svensk mark. Underbart !! I hela veckan som gick har det packats ner och städats, städats och packats upp. Herreguud vad saker man har. Som tur är har våra kära föräldrar ställt upp och hjälpt oss fantastiskt mycket denna vecka, stort tack ! Nu väntar 3 veckor av semester för mig innan jag beger mig åter till Tyskland för nya äventyr i en ny stad!

Glada gänget nere i Berlin

Auf Wiedersehen

Publicerad 2012-07-15 10:57:00 i Berlin,

 
Det är med ett visst vemod jag lämnar Berlin nu. Det har varit det jobbigaste men också det roligaste året i mitt liv. Alla nya människor jag träffat, alla roliga och galna upptåg jag fått vara med om. Vilket år !! Kathi, Sarah, Dana, Ronja, Maria, Birgit och många fler, jag saknar er redan :) 
 

Packning !!!!

Publicerad 2012-07-04 19:09:00 i Allmänt,

Hej på er :)

Jag har tagit sommarlov här på bloggen men tänkte kika in här nu och säga hej. Ni är flera som klagat på den dåliga uppdateringen ;). Efter att ha tillbringat nästan en månad i Sverige på resande fot rest, hälsat på mängder med familj och vänner så befinner jag mig nu återigen i Berlin och packar !! Nästa vecka går nämligen lasset mot det nya äventyret i Melsungen, våran nya hemstad de två kommande åren.
Skall alldeles strax ta mig till flyget och bege mig mot Göteborg igen och ha ett par kvalitetsdagar med vänner och familj innan det är dags att åka ner igen nästa vecka och säga hejdå till mitt älskade Berlin!

Ha en fortsatt trevlig sommar, vi hörs i höst igen!
Då får ni följa med mig och mitt nya liv i en annan del av Tyskland!

Pusskram

 

Mot Melsungen och nya äventyr

 

Om

Min profilbild

Välkommen! Jag heter Anna och är en 24-årig tjej som numera kallar sig utlandssvensk. Från storstaden Berlin hamnade jag i den lilla staden Melsungen, någonstans mitt i Tyskland där jag lever tillsammans med min handbollsspelande kille. Följ med mig och mina dagar, allt från saknaden av svenskt godis till shopping, studier och en massa bakning !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela