Anna Jensen

Livet i Tyskland

Sommarlov

Publicerad 2013-06-23 22:09:03 i Allmänt,

Hej på er! Ni undrar säkert om jag lever, vilket jag gör i högsta grad. Dagarna består av jobb på Ica Banken och att hinna umgås med vänner och åka på utflykter. Allt för att ta vara på dygnets alla timmar nu när jag är hemma. Jag hoppas ni haft en härlig midsommar! Min midsommar blev alldeles perfekt, tillsammans med härliga vänner, lekar och god mat har helgen varit kanon.

Som ni säkert har förstått är aktiviteten här på bloggen ganska så låg, mycket på grund utav tidsbrist. Därför önskar jag er alla nu en härlig sommar. Nästa gång jag skriver här blir när jag är tillbaka i Tyskland. Ha en fantastisk sommar och njut av livet, det tänker jag göra!

Kramar

Tillbaka till verkligheten!

Publicerad 2013-06-04 07:20:24 i Allmänt,

Igår gjorde jag min första dag på mitt nya jobb. Men oroa er inte, jag ska inte flytta hem utan bara jobba över hela sommaren, 11 veckor för att vara exakt :) Känns oerhört skönt att få lite rutiner. Något som ibland kan bli lite sådär med nere i Tyskland! Nu ska jag cykla iväg till jobbet, trevlig dag på er!

Fick ett trevligt välkomnande av mina nya kollegor igår!

Till en liten prinsessa!

Publicerad 2013-06-02 18:30:07 i Bak & annat gott,

Har haft en fullspäckad helg här hemma i Sverige. Studentfirande i fredags och igår bakade jag större delen av dagen. Doptårtor till en liten Ebba
stod på schemat, 4 stycken för att vara exakt. Det var första gången jag gjorde så många och stora tårtor samtidigt. Så lite nervös var jag, allt skulle klaffa :) Så här blev resultatet från dagens tårtor.

Rosa tårtor fyllda med rårörda hallon, hallonmousse, mjölkchokladsmousse, chokladmousse. Spacklad med smörkräm och täckt med sockerpasta.

Om

Min profilbild

Välkommen! Jag heter Anna och är en 24-årig tjej som numera kallar sig utlandssvensk. Från storstaden Berlin hamnade jag i den lilla staden Melsungen, någonstans mitt i Tyskland där jag lever tillsammans med min handbollsspelande kille. Följ med mig och mina dagar, allt från saknaden av svenskt godis till shopping, studier och en massa bakning !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela