Anna Jensen

Livet i Tyskland

Suddiga bilder säger mer än tusen ord

Publicerad 2013-10-22 09:07:37 i Allmänt,

Tack till alla tjugo svenskar/svenskor som bidrog till en fantastiskt helg här i Tyskland tillsammans med oss! Kassel kommer aldrig bli sig likt igen, underbart haha! Tack också till er mina älskade tjejer som förgyllde min tillvaro. Ni är guld värda ❤️












Dagens lunch

Publicerad 2013-10-10 14:33:47 i Allmänt,

Får intas lite senare än vanligt idag. Har precis haft prov, som jag klarade, fantastiskt skönt! Nu sitter jag och knaprar på ruccola, cocktailtomater och parmesan, roligare lunch blir det inte :) På tal om roligt, ska snart åka iväg från vår lilla by Melsungen till en annan liten by, min kompis Ronja från Berlin är där denna veckan så tänkte åka och hälsa på henne nu :) Helvetesveckan är över och imorgon åker vi till Sverige! Lyckan är total 😃


En helt vanlig dag i Melsungen

Publicerad 2013-10-08 16:54:12 i Allmänt,

Yes då ser det ut som bilden nedan. Killarna vilar och spelar tv-spel och jag pluggar! Är mitt inne i helvetes-veckan, ofantligt mycket skola och ja ännu mer skola. Igår inlämning, imorgon inlämning och torsdag prov! Men efter det åker jag och Jonte till Frankfurt och tar första bäst flyg till Sverige! Underbart, killarna får återigen ett par dagar ledigt och ingen är gladare än vi :) 
Nu åter in i böckerna! Puss på er 😘


Happy kanelbullensdag!

Publicerad 2013-10-04 14:34:39 i Allmänt,

Hej på er, hoppas ni mår bra! Själv har jag precis dukat fram för kanelbullefika. Kathi kommer strax över med barnen medans killarna är och tränar. Var precis över och lämnade kanelbullar till de två äldsta tanterna här i huset, Charlotte och en andra damen som jag fortfarande inte vågat fråga vad hon heter :) Jag säger frau (fru) och det verkar hon nöja sig med :) 

Vårt internet beslöt sig för att lägga av qigår, buhuu! Lite av en katastrof med tanke på allt som jag har att göra med skolan nu. Får åka in till Kassel ikväll och snylta Mikaels eller Patriks nät :) 

Nu fika och sedan blir det plugg hela kvällen. Om 4 veckor är allt över, får försöka tänka på det :)

Så mina vänner jag önskar er en trevlig helg och en trevlig kanelbullesdag! Recept på bullar finner ni som vanligt på bakomanen.com


London baby

Publicerad 2013-10-01 12:58:40 i Allmänt,

Äntligen hemma! Haft en kanon helg i London med mycket shopping, mat och  promenerande! Fötterna är fortfarande svullna ;) Insåg att jag glömt av hur härlig stad London faktiskt är! Så vad gjorde vi då!? Förutom tre dagar av shopping gick vi på We Will Rock You, såg lady Diana på bio och åt god mat. Kaffe och drinkpauserna var många och  välbehövliga :) Tänkte lägga upp senare i veckan lite tips på restauranger och boende, men ni får hålla er lite! Nu ska jag gå ut och gå med Kathi, resten av dagen består av skola! 4 veckor kvar, sen paus en månad, woop woop! 



Om

Min profilbild

Välkommen! Jag heter Anna och är en 24-årig tjej som numera kallar sig utlandssvensk. Från storstaden Berlin hamnade jag i den lilla staden Melsungen, någonstans mitt i Tyskland där jag lever tillsammans med min handbollsspelande kille. Följ med mig och mina dagar, allt från saknaden av svenskt godis till shopping, studier och en massa bakning !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela